24 Nisan 2011 Pazar

İşte Burcunuzun Güçlü Yönleri..



Burcunuzun güçlü yönlerinin farkında mısınız?


Bu özellikleriniz size nasıl bir gelecek hazırlıyor, hangi özelliklerinizle nelerin üstesinden gelebilirsiniz öğrenin.


Koç

Sevgili Koçlar, sizler Zodyak kuşağının doğuştan enerjik, aktif ve yenilikçi insanısınız. Size bu özellik evren tarafından özel olarak sunulmuştur.

Eğer istiyorum derseniz elde edemeyeceğiniz hiçbir şey yoktur. Küçük hedefler yerine büyük düşünmeye çalışın. İçinizdeki dürtüleri, kazanmak adına odaklayın. Çünkü sizler kuvvetli bir yaşam enerjisinin en önemli temsilcilerisiniz. Zirveye tırmanmak için, birilerinin desteklemesine ihtiyacınız yok. Aksine kendi kendinizi canlandırabilecek kadar güçlüsünüz. Sizler Mars gezegeninin kuvvetli savaşçılarısınız. Mars istekleri elde etme gücü demektir.

Yani neyi arzuluyorsanız onu elde edebilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve güvenmeniz yeterlidir.

Bu güç sizi yükseğe hatta daha da yükseğe götürecek ve başarılarınızla tanınmanızı sağlayacaktır. Siz bulunduğunuz her yerde iz bırakabilen, dikkatleri üzerine toplayan, çevresindekilere liderlik yapabilen bir burcun mensubusunuz. Sadece yapmanız gereken bu gücü kullanmak istediğiniz alanı seçmekten geçiyor.

Korkusuzca ilerleyiniz, öncü gücünüze güveniniz, cesaretli olunuz, tutkularınızı, yaratıcı yönlerinizi açığa çıkarmak için güçlü bir adım atınız.

Boğa

Sevgili Boğalar, sizler oldukça pratik hareket edebilen, sabırlı kişilersiniz. Bir amaç üzerine kitlendiğiniz zaman hiçbir kişi veya durum sizi yolunuzdan döndüremez.

Kararlılık gücü evrenin size sunduğu özel bir armağandır. Yeni teknolojilerden yararlanmak, sosyal hayatınıza önem vermek ve istikrarlı bir şekilde ilerlemektir. Sizin bilgi ve deneyimleriniz, üretkenliğiniz ve güvenilirliğiniz bir çok insan için ışık gibidir.

Sizin ilerlediğiniz yolda sağlamlık ve doğruluk vardır. Kendisine sizin kadar hakim bir burç mensubu az bulunur. Sözleriniz öylesine doğruluk payı içerir ki, olduğunuz gibi görünmeniz ve göründüğünüz gibi olmanız son derece kolaydır. İşte bu durum sizi diğerlerinden ayıran önemli bir ayrıcalıktır. Ürettiklerinizle tanındığınız için, toplum içinde itibarınız daima yüksektir. El attığınız her iş sağlamlaşır, işler hale gelir.

İşte bu nedenle size her zaman her yerde ihtiyaç vardır. Düşünceleriniz üretime dönüşür, gelişir ve size kazanç olarak döner. Gerçekleşebileceği hedeflerin hayalini kurmakta usta olan sizler, bunları hayata geçirmemekte de aynı şekilde ustasınızdır.

Hangi alanda kendinizi gösterirseniz gösterin. Şunu unutmayınız ki, siz ekmeğinizi her şekilde taştan çıkarabilecek güçlü insanlarsınız.

Tasarlayan ve üreten, ürettiğini kazanca dönüştüren ve kazancını ustalıkla yöneten sizler için maddi ve manevi değerler daima ön plandadır. İçgüdüleriniz size rehberlik edecek kadar muhteşemdir. Gelişmiş duyularınız nerede durmanız gerektiğini size fısıldayacaktır.

İkizler

Sevgili İkizler yeni fikir ve kavramlara açık bir burcun temsilcileri olarak, insanları bilgilendirmeyi, bilgilendirirken neşelendirmeyi seven sizler iletişim konularında öncülüğünüzü ortaya koyabilen insanlarsınız.

İnsanları anlamak ve birliği güçlendirmek adına dünyaya katkıda bulunabilirsiniz. Sizin burcunuza has özellik olan meraklılığınız sayesinde, insanlarla kolayca kaynaşabilir, ne kadar zeki ve aktif kişiler olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Yöneticiniz Merkür, iletişimin, algılamanın, bağlantı kurmanın, aklın sembolüdür.

Size daima insanlarla kaynaşmanızda rehberlik edebilir. Bu sayede bulunduğunuz her yerde ışıl ışıl parlayabilirsiniz. Siz insanlara akıllıca tavsiyelerde bulunabilen, manevra yeteneğine sahip, hareketli insanlarsınız.

Gözlem gücünüz ve ikna kabiliyetiniz oldukça yüksektir. Her konuda konuşabilecek ve paylaşımda bulunarak bilginizi yayabilecek zekaya sahipsiniz.

Sağlıklı sağduyunuz ile her durumu ve olayı çerçeve içine alarak değerlendirmesini yine herkesten önce yapabilen kişilersiniz.

Yetenekleriniz sayesinde çevreniz üzerinde etkili olmanız daima mümkündür. Girdiğiniz bir ortamda insanları kendinize kolayca beğendirebilir ve onları etkileyebilirsiniz.

Deyim yerindeyse sizin kadar burnu koku alan başka biri yoktur. Bir durum, bir olay hakkındaki tahmin yeteneğinizle herkesi şaşırtabilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler duyguların lisanını sizin kadar güçlü kim konuşabilir ve kim sizin kadar sahip olduklarının değerini bilerek koruyabilir ve kollayabilir. İçtenliğinizle, güvenilirliğinizle başkalarına rehberlik edebilirsiniz.

Yöneticiniz Ay gezegeni, sizi ışığıyla sarıp sarmalar ve size nerede bulunmanız gerektiğini yansımalarıyla gösterir.

Siz de bilirsiniz ki, istediniz mi yapamayacağınız şey yoktur. İnsanlardan uzak kalmadan, hayatın sıkıntıları karşısında bocalamadan, umutlarınızı dimdik ayakta tutarak geleceğinizi şekillendirebilecek kadar güçlüsünüz.

Sezgileriniz ve içgüdüleriniz size arkadaşlık ederek, hedeflerinizi gerçekleştirmenizde kolaylık sağlar. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı olan ruhunuz, uyum sağlama yeteneğinizle birleştiğinde iki misli kuvvetlenebilir.

Bu kuvvet ise, yolunuzda trafik işaretleri gibi nerde durmanız, nereye gitmeniz ve ne yapmanız gerektiği konusunda sizi destekleyicidir.

Siz öncü su grubu burcusunuz. Güç kaynağınız olan duygusal süreçleri başlatma yeteneğinizle kendinizi güvende hissetmeniz gayet kolaydır. Sizin sevdiklerinize olan bağlılığınız, duyarlılığınızla onları kanatları altına alabilecek kadar yüce gönüllüsünüz.

Aslan

Sevgili Aslanlar, evrensel enerjilerin yaratıcılık, güçlü ifade ve tutkularıyla sizi sarıp sarmalamıştır. Eğer sizler olmasaydınız cesaret, heyecan, bonkörlük ve güç kelimesi bu denli anlam kazanabilir miydi?

Her şeyi yetenekleriniz, kendinize özgü stilinizle gerçekleştirmeyi bilen siz Aslanlar liderlik gücünüzü toplumsal arenada göstermek için atılımda bulunmaktan, özgüveninizi ön planda tutarak ilerlemekten, insanlarla bir arada olmaktan asla vazgeçmeyiniz. Çünkü sizin olmadığınız bir Dünya oldukça zevksiz, keyifsiz bir yer haline gelir. Aşk size özel olarak sunulmuştur.

Yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini sizin kadar güçlü bir şekilde sergileyen burç az bulunur.

Evrende belirgin bir iz bırakabilen, cömert bir ruhun temsilcisisiniz. O izi takip edenler sayenizde hayatı ve sevmenin ne demek olduğunu öğrenirler.

Çok yönlülüğünüz, adapte olma yeteneğinizle toplumun en üst katmanlarında sizi göreceğimizden şüphemiz yok. Hiçbir durumun sizi pes ettiremeyeceğini bilmekteyiz.

Aklınıza koyduğunuz bir şeyi yapmamanız mümkün değildir. Girdiğiniz her ortam ışıklanır ve konuştuğunuz her kişi ne kadar farklı olduğunuzu hemen anlayabilir.



İşte şimdi bu farklılıkları istediğiniz alanda gösterebilir, kitleleri peşinizden sürükleyebilirsiniz. Siz sabit ateş burcusunuz. Güç kaynağınız olan kendinizi ifade ve yaratıcılık gücünüzle hedeflerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Başak

Sevgili Başaklar, düzenin, güçlü zekanın, bedensel ve zihinsel berraklığın temsilcisi olan sizler mükemmeli yakalamak için cesaretle ilerlemeniz, hedeflerinizi ele geçirene dek yılmadan var gücünüzle çabalarsınız.

Bütün bunları yapabilmenizde sizleri destekleyen yöneticiniz Merkürdür. Bu güç, hayat yolunuzda kafanızın içindeki projeleri hayata geçirmenizi sağladığı gibi, zihinsel açıdan da algılamanızı güçlendirerek sizi ödüllendirir.

Burcunuz, kişisel gelişimin zodyaktaki en güçlü ifadesidir. İyileştirici, hizmete yönelik insanlara yardımcı olmaktan zevk alan ruhunuz, başarı denilince akla gelmenizi sağlamıştır. İşte evrendeki enerjiler her zaman sizin yanınızda ve sizin destekçinizdir.

Toplumda her zaman seçkin pozisyonlarda yer alan sizler, her işin üstesinden pratik zekanızla gelebilirsiniz.

Mantık, açıklık, detaylar vasıtasıyla bütünlük oluşturmayı bilen sizler, gözlem gücünüz ve mantığınızla çalışkanlığınız ve pratikliğinizle insanlığa faydalar sağlayabilir, becerikliliğiniz, organizasyon yeteneğiniz ve gözlem gücünüzle nerede durmanız gerektiğinin bilinci içinde öne çıkarsınız. Güç kaynağınız olan çalışkanlığınızla ve verimlilik gücünüzle mükemmeli istersiniz. Çünkü buna layıksınız.

Üretime olan katkınız sayesinde insanlar fayda bulurlar, sorumluluk duygunuz sayesinde sizi örnek alırlar. Değişen koşullara kolayca uyum sağlarsınız. İlgili olmak ve yardım etmek sizin özünüzdeki en önemli cevherdir.

Terazi

İdealizm, sosyallik, popülerlik, huzur, tarafsız ve adil bakış açısının güçlü insanları, sevgili Teraziler sizler barışçı çözümlerinizle ve güçlü ilişkilerinizle yeniliklerde bulunan, cesaretli davranabilen ve kendi gerçeğini yaratabilen kişilersiniz.

Sizler evrenin güzelliklerle donatıldığı özel insanlarsınız. Varlığınız sayesinde, hayatın ne kadar güzel olduğunu anlamamız kolaylaşır.

Bulunduğunuz yerde huzur, güzellik ve aşk vardır. Olaylar ve insanlar arasındaki her türlü durumu, tarafsız bir şekilde değerlendiren sizler, tüm gücünüzü, yeni bir hayat kurabilmek, yeni bir sayfadan hayata bakabilmek için ön planda tutabilir, sosyal hayatınızdaki yerinizi başarılarınızla belirlersiniz.

Yaşamınız boyunca hakikati arayan sizler, kendi gerçeğinizi çizmek için umutla yol alabilirsiniz. Net düşünmekten hoşlanan akıllı ve iyi tasarlanmış stratejilerle ilerleyen sizler, toplumun üst kademelerinde görev alabilir, hakkı ve adaleti doğru bir şeklide savunabilirsiniz.

Bu üstün özellikleriniz sayesinde toplumun her kademesinde sizi görmek, sizin öncülüğünden istifade edebilmek büyük şanstır. Bütün bunları düşündüğümüzde, kendinizle ne kadar gurur duysanız yeridir.

Akrep

Sevgili Akrepler, sezgi ve algılama yeteneğinin dönüşüm gücüyle taçlandırdığı sizler yüreğinizde yankılanan ses öylesine güçlüdür ki, bu ses ne yöne gitmeniz gerektiği konusunda destekler ve mücadelenizde de en büyük yardımcınızdır.

Çağımızda yenilenmek için dönüşümde bulunmak son derece önemli. İşte bu gücü evrensel anlamda elinde tutan sizler yöneticiniz Plutonun size sunduğu kuvvetli enerjiler sayesinde kendiniz için yeni bir dünya yaratabilecek kadar güçlü insanlarsınız.

Yüreğiniz ve kafanızın içindeki mücadele gücünüzü, kararlılığınızı, reddedilemez üstünlüğünüzü asla küçük tepelere çıkmak için değil, zirveleri fethetmek için kullanırsınız.

Sizi başarıya çağıran sesi duymazlıktan gelmezsiniz. Bu ses sizi başarıya adım adım yaklaştırır ve toplumun en üst kademelerinde bulunmanız adına teşvik eder.

Başkalarının asla cesaret edemediği, hatta hayal bile edemeyeceği kadar yükseklere tırmanmak için gereken cesaret ve değişime açık yürekliliğinizle gözünüzü başarıya dikerek, rakiplerinizi geride bırakmak için canla başla çalışırsınız.

Güçlü duygularınızla insanlarla olan ilişkilerde samimiyetinizle, kontrolü elinizde tutarsınız. Her zaman sizi zirvede görmek mümkündür. Çünkü oraya layıksınız.

Yay

Sevgili Yaylar, ufukların kaşifi, yeniliklerin müjdecisi, inancın güçlü temsilcileri olan sizler, ortak bilinç duygusu içinde, muhteşem yeteneklerinizi her alanda gösterebilen, diğerlerine yol gösterebilen, evrensel enerjinizin size çizdiği yolda güvenle ilerleyen burçlar kuşağının gezginci şövalyelerisiniz.

Baktığıyla yetinmeyen, bilgilenmek için delice arzu duyan, her zaman için yüksekleri hedefler ve özgüven duygunuzu ayakta tutabilirsiniz.

Hayatın zorlu yollarında, karşınıza çıkabilecek her türlü engeli, yöneticiniz Jüpiterin size verdiği inanç gücüyle aşarsınız.

Sizler uzak yolların kaptanlarısınız. Bilindik yollarda ilerlemek yerine, kendinize yeni bir hayat kurabilmek için uzakları hedef alırsınız.

Büyümeye, gelişmeye, genişlemeye açık ruhunuz, sıradan olanla asla yetinmez, rutin bir hayatın içinde kaybolup gitmeyecek kadar özeldir. Hangi engel, hangi kişi ve durum sizin bağımsız karar alma gücünüzün önüne geçebilir ki?

Hangi sorun, inancınızla aşılmaz ki? bilgilenmek için zirvelere çıkabilir, öğrendiklerinizi başkalarıyla paylaşarak onların da büyümelerini sağlarsınız. Tecrübelerinizi başkalarıyla paylaşabilecek kadar yüce gönüllüsünüz. Ne zaman sıkışsanız evren tüm gücüyle sizi sarıp sarmalar.

Oğlak

Önderlik gücünün, sabrın ve köklülüğünün, yapılanmanın ve güvenliğin temsilcisi siz Oğlaklar, evrensel enerjiler öğrendiklerinizi başkalarına sunabilmeniz, gösterebilmenizi sağlar.

Yöneticiniz Satürn gezegeninin güçlü titreşimleri altında, güvenle ilerlersiniz. Toplum içindeki konumunuzu, hedeflerinizi gerçekleştirerek sağlamlaştırabilirsiniz.

Hırsınız yolunuzdaki azığınız, amaçlarınız itekleme gücünüz, bugüne dek oluşturduğunuz tecrübeler ışığınızdır. Eğer sizler olmasaydınız, başarı denilen olguyu tanır mıydık, elde ettiklerimizin değerini bu denli anlar mıydık? Hayır bu asla mümkün olmazdı.

Evren size sabır denilen muhteşem bir güç sunmuştur. Bu güç eninde sonunda sizi ödüllendirir, ektiğiniz her tohumun ağaca, ağaçların ormanına dönüşmesini sağlar.

Hiç şüpheniz olmasın ki, bugüne dek verdiğiniz emek, gösterdiğiniz çaba karşılıksız kalmaz. Her öğrendiğiniz bilgi sizi başarıya götürür ve mihenk taşı olur.

Doğal yetenekleriniz ve çalışkanlığınızla her tür kaynağı pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Siz Zodyak çemberinin en üstünde yer alan bir burçsunuz. Diğer burçlara yol gösterebilen, onlara örnek olabilen kuvvetli ve güvenilir kişilersiniz.

Kova

Değişiklik, keşif, sıra dışılık, orjinalllik ve yeniliklerin güçlü temsilcisi sevgili Kovalar, kendi kendinizin efendisi olmak size yakışır.

Yolunuz ne kadar çetin olsa da, özünüzde bulunan farklılık ışığı ve yöneticiniz Uranüs sayesinde her türlü riski göze alarak kararlılıkla ve hızlı bir şekilde hedefinize ulaşabilirsiniz.

Bu güç size bilgi edinmenizde ve bilgiyi cesaretle ifade etmenizde rehber gibidir. İçinde bulunduğunuz durumla yetinmek yerine, daha iyi olması adına çaba sarfeder ve yılgınlık göstermeden kitlendiğiniz amaç için özgürce savaşabilirsiniz.

Bilirsiniz bir şeye inandınız mı, güvendiniz mi son derece inatçı davranabilir, elde etmeden bırakmazsınız.

İşte bu özelliğiniz büyük başarılarınızın toplumsal alanda yansıma bulmasını ve takdir görmenizi sağlamıştır.

Girişkenlik gücünüz ve dışa dönüklüğünüz yol ayrımlarında size bir ışık gibi rehberlik eder. Sizler yeniliğin usta sahipleri, buluşlarınızla insanlığa daima faydalar sağlayan, çağ atlatan güçlü insanlarsınız.

Yaşamınız boyunca sizi yükselirken görmek mümkündür. Sizler için hayat hiçbir zaman sıradan olmayacak kadar özeldir.

Bulunduğunuz alan ve önünüzde açılacak yeni sayfaya şu üç kelimeyi güvenle yazınız. Başarı, inanç ve sabır. İşte bu üçlü kuvvet, ikinci yöneticiniz Satürn tarafından size sunulmuştur.

Aklınız ve orjinal düşüncelerinizle çevrenizdeki insanlar üzerinde her zaman çarpıcı bir etki bırakırsınız.

Balık

Gerçekçilik ve maneviyatın evrensel sahipleri, sezgi gücünün ustaları, derin suların, fırtınaların gerçek savaşçıları sevgili Balıklar, sezgileriniz size rehber olduğu gibi, görünen ve görünmeyen tüm kötülüklerden sizi koruyabilir.

Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için gerekli olan inanç ve sezgi gücü sizlere özel olarak sunulmuştur.

İşte bu sayede önünüze çıkan engelleri aşabilmeniz kolaydır. Baskılar altında çökmeden, yeni bir sayfa açmaya gönüllü olan sizler, hayatla, insanlarla evrenle uyum içinde yaşarsınız.

Nereden geldiğinizi ve neyin içinde yol aldığınızı size bildiren doğal güçleriniz, başkalarına daima şifa olmuştur.

Yöneticiniz Neptünün size sağladığı vizyon, hayal gücü ve empati yeteneği başkalarını kıskandıracak kadar güçlüdür. Sınırsızlık ne demektir? Sınırsız düşünce ile kendini geliştirmek, büyütmek ne demektir? Bunu size sormak, sizden öğrenmek gerekir.

Sizin olduğunuz dünyada merhamet vardır, sevgi vardır. İnsana insanca davranmak, sevgiyle sarıp sarmalamak vardır. Erdemlilik sizin özünüzde, evrensel yolculuğunuzda bir ışık gibi parlamanızı sağlar.

1 yorum:

belguzaranne dedi ki...

sevgıler bırakıyorum