25 Mayıs 2011 Çarşamba

Bikini ve Mayo Alışverişine Özel Tüyolar...



Beğendiğiniz bikini ya da mayo ne kadar modaya uyuyor olsada eğer üzerinizde güzel durmuyorsa almak için bir kere daha düşünün..

Her yaz en nefret ettiğiniz dönem bikini alışverişine çıktığınız dönemse, kendinize uygun bikiniyi bulabilmeniz için size yardımcı olabiliriz... Başlamadan önce şunu söylemek istiyoruz, ne kadar güzel olduğunuzun farkına varın. Alışverişe çıktığınızda 36 beden olmadığınız için kendinize hiçbir şeyi yakıştıramıyorsanız, bunu yapmaktan vazgeçin. Kendinize güvenin. Ve tabii ki tavsiyelerimize kulak verin...

Şüpheye düştüğünüz her zaman görünümünüzü aksesuarla süsleyin.

Victoria Secret Melekleri'nden Alessandra Ambrosio işi ve moda çekimleri dolayısıyla bikini ve mayo içinde hepimizden daha fazla zaman geçiriyor. Ve bikinilerin içinde rahat etmenin en kolay yolunun aksesuar kullanmak olduğunu söylüyor. "Ben şirin elbiseleri ve işlemeli üstleri çok seviyorum, ve tabii ki güneş gözlüklerini... " Ambrosio'ya göre harika bir plaj şapkası ve tüm ıvır zıvırınızı taşıyabileceğiniz şık bir plaj çantası da olmazsa olmazlar arasında... Alessandra'nın birkaç tavsiyesi daha var; "Eğer kalçalarınıza güvenmiyorsanız, trendy bir pareo ile kamufle edebilirsiniz. Eğer dikkatleri göbeğinizden uzaklaştırmak istiyorsanız, çok renkli ve dikkat çekici bir plaj çantası alın. İnanın kimse dikkatini ondan alamayacak... "

Eğer yediğiniz onca yemek yüzünden karnınız şiş görünüyorsa, mayo alışverişi yapmak pek de eğlenceli bir deneyim olmayacaktır. Bunun yerine bikini alışverişine sabah ya da öğleden sonra, yani yemek yemeden ya ada öle yemeğinden birkaç saat sonra çıkın. Ayrıca bikini denerken soyunma odalarındaki rahatsız edici ışığın plajdakiyle aynı olmayacağını unutmayın. Plajda daha güzel görüneceksiniz...

Mayonuzun duruşu ve fiziğiniz güzel bir görünüm için mutlaka önemli faktörler. Fakat modacılara göre güzel görünmenizi sağlayan bir diğer faktörde, nasıl taşıdığınız. Bu nedenle deneme yaparken içinde rahat etmediğiniz bikini ya da mayoyu almayın. Çoğu zaman, özellikle arkadaşlarımızla alışverişe gittiğimizde, bize üzerimizde çok güzel durduğunu söyledikleri şeyler aldırırlar, ama biz onlarla rahat etmediğimiz için asla giymeyiz. Bikini alırken bu hataya düşmeyin.

Eğer beğendiğiniz mayo üzerinize tam olarak uymuyorsa, onu almayın. Her ne kadar güzel bir stili olsa ve çok trendy olsa bile... Unutmayın, eğer üzerinizde güzel durmuyorsa, model kaybolmuştur. Ve eğer model kaybolmuşsa, ne kadar trendy olduğunun hiçbir önemi yoktur.

Bronz bir ten birçok şeyden daha fazla kendimize güvenmemizi sağlar. Bu yüzden saatlerce güneşin altında yatıp rengimizi bir ton da olsa koyulaştırmak için uğraşırız. Eğer bikini alışverişinize bronz bir tenle giderseniz, giydiğiniz şeyleri üzerinize daha rahat yakıştırabilirsiniz, üstelik renk seçeneğiniz de artar. Fakat güvenlik her zaman önce geldiği için, otobronzan kullanmanızı öneriyoruz.

Eğer doğallıktan yana ve hippi tarzına yakınsanız, pastel renkler ve gösterişsiz modelle seçin. Eğer süper sportif ve cesur bir tarzınız varsa, parlak renkli ve desenli mayoları giyebilirsiniz. Kendinize uyan bir modeli giydiğinizde, mayonun içinde çok daha iyi hissedeceksiniz. Daha önce de söylediğimiz gibi, eğer kendinizi içinde rahat hissetmiyorsanız, ne kadar moda olduğunun hiçbir önemi yok!

Gerçek hayatta (magazin ya da erkek dergileri kapakları dışındaki hayatta) birçok kadın 38 ve 42 beden arası. Yani 34 ve 36 beden kadınlar dergi kapaklarında ya da podyumlarda. Bu yüzden siluetiniz ve aslında olmayan fala kilolarınız için endişelenmenize gerek yok. Gerçek olan sizsiniz, onlar değil!

Hiç yorum yok: