11 Mart 2012 Pazar

Küçük göğüsleri büyültecek öneriler


Göğüslerinizin küçük olmasından şikayetçi misiniz? o zaman bu haber tam sizlik..

Göğüslerinizin küçük olmasından şikayetçiyseniz bıçak altına yatmanıza gerek yok! Size moral verecek ve istediğiniz görünüme kolayca sahip olmanızı sağlayacak harika önerilemiz var!

V yakalı kıyafetlerden uzak durun!

Unutmayın, V yakalı kıyafetler göğsünüzü hep olduğundan daha küçük gösterin. bu hataya sakın düşmeyin!


Dolgulu sütyenler tam sizlik!

Bu sütyenler, kadınların en iyi arkadaşlarıdır. Göğüsleri dik ve dolgun göstererek, ihtiyacınız olan özgüveni sağlarlar. Bu sutyenleri tişörtlerinizin, yaka süveterlerinizin ve polo yaka süveterlerinizin içinde, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Balkon sütyen denediniz mi?

En küçük göğüslü kadınlar bile, bu sutyenlerle, göğüslerinin olduğundan 1-2 kup daha büyük görünmesini sağlayabilirler. Balkon sutyenler bisiklet yaka kazak ve bluzların içinde gerçekten çok çekici dururlar.

Büstiyerler en büyük kurtarıcınız!

Büstiyer, hem omuzları açıkta bırakarak dikkati omuz bölgesine çeker. Hem de, destekli göğüs kısımları sayesinde, göğüslerin daha büyük görünmesini sağlar. Gömleklerin altına, takım elbiselerin içine, hatta gece elbiseleriyle bile giyebilirsiniz. Eğer siz de küçük göğüslü bir kadınsanız, büstiyerleri dolabınızdan eksik etmemelisiniz.

Polo yaka bluzları tercih edin!

Çok bol kıyafetler, istediğiniz etkiyi yaratmayacağından, daha dar olanları tercih edebilirsiniz

Straplez elbiseler!

Straplez elbise ve bluzlar sizin için küçük siyah elbise gibidir. Her daim gardırobunuzda bulundurmanız gerekir. 50’lerin kesimleri ve kaliteli bir kumaş bir araya geldiğinde, sonuç sizi feminen ve çekici gösterecektir. Her vücut şekline uyar. Göğüs kısmında karışık desenli ya da süslemeli bir model seçerek, harika bir illüzyon yaratabilirsiniz. Diz hizasında biten elbiseler ve topuklu ayakabılarla, harika görünebilirsiniz.

Empire elbiselere gardrobunuzda yer açın!

Empire line dediğimiz düz ve geniş yakalar, göğüslerin üst kısmını ve boynu ortada bırakır. Bu elbiseler, yapılarından dolayı en küçük göğüslü kadınların bile göğüslerini daha büyük gösterebilir. Özellikle geniş kalçalıysanız, ince askılı bir empire line elbise alın ve kendinizi çok daha rahat hissedin.

Takım elbiselerle istediğiniz sonuçları alabilirsiniz!

Göğüslerinizi daha büyük göstermek istiyorsanız, rahatlıkla giyebileceğiniz giysilerden biri de klasik takım elbiselerdir. Canlı mavi, düz çizgili bir gömlek ve dar bir kalem etek, size istediğiniz sonucu verecektir.

Hiç yorum yok: